Matricula't
Tota la informació que necessites per a matricular-te 

A continuació hi ha tota la informació que cal per tal de formalitzar la matrícula. Encara que durant el curs hi ha uns plaços establerts per a realitzar la matriculació dels alumnes (mesos de juny i setembre), també és possible de matricular-te durant el curs.

Per informar-te del què es fa a l'escola, pots llegir l'apartat d'Oferta formativa del menú "L'escola". En aquest apartat podràs consultar el quadre general amb tots els plans formatius que ofereix l'escola i obtenir informació detallada de cada pla o itinerari formatiu que més s'adequi a les teves necessitats.

1. IMPRÈS DE MATRICULACIÓ

A continuació pots descarregar-te l'imprès de matriculació per tal d'omplir-lo còmodament a casa i entregar-lo en el moment de formalitzar la matrícula a la secretaria de l'escola. Recorda que la secretaria de l'escola està oberta de dilluns a divendres de 15.00 a 21.00 i si vols obtenir més informació o assessorament per part del Cap d'estudis caldrà demanar hora prèviament, o bé presencialment a secretaria o bé trucant al telèfon de l'escola (972 27 00 44).

2. INFORMACIÓ DELS PREUS

En el següent enllaç et podràs descarregar el llistat de preus de tots els plans formatius i assignatures que ofereix l'escola. Cal tenir en compte que els preus varien en funció de la franja d'edat i també de la població on estiguis empadronat.

3. INFORMACIÓ DELS HORARIS

Per últim, si vols tenir informació dels diferents horaris de les assignatures, et pots descarregar el següent arxiu. En aquest arxiu podràs veure tots els horaris de les assignatures de llenguatge musical i dels grups instrumentals, així com els horaris dels diferents cursos d'aula oberta.

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar