Professors

Curs 2016 - 2017

 

EQUIP DIRECTIU

Xavier Pallàs:Director. Professor de violí, tarota, gralla i sac de gemecs i tallers. Responsable de la formació Ministrers i de l'Orquestra. Aula oberta i Projecte Som Música.

Jordi Tarrús: Cap d'estudis. Professor de flauta travessera, música de cambra i tallers. Responsable del grup de Vent I de Nivell Elemental i de l'Orquestra.

Xavier Batlle: Secretari. Professor de guitarra clàssica i moderna, baix elèctric, flabiol i tamborí, informàtica musical i tallers. Responsable del Grup de guitarres de Nivell Mitjà. Projecte Som Música.

 

CAPS DE DEPARTAMENT

Xavier BadosaCap de departament d'instrumentProfessor de violí i tallers. Responsable del grup de Corda I. Projecte Som Música

Albert Carbonell: Cap de departament de piano i llenguatge de nivell mitjà. Professor de llenguatge musical, composició, educació de l'oïda, coral i piano. Responsable del grup instrumental Orff. Escoltem música.
 
Anna Planellas: Cap de departament de llenguatge de nivell elemental i coral. Professora de LLenguatge musical, coral, piano i música de cambra. Responsable de la coral de Nivell Mitjà. Projecte Som Música.
 
Juli QuesadaCap de departament de grups instrumentals. Professor de guitarra clàssica, guitarra flamenca, cambra i tallers. Responsable del Grup de guitarres I i II. Aula oberta, Projecte Som Música.
 
 
Tàlia Bel: Professora de llenguatge musical, coral, música de cambra i piano. Aula oberta.
 
David Canalias: Professor de llenguatge musical, composició, educació de l'oïda, coral, tallers, piano i música de cambra.
 
Eva Curto: Professora de violoncel, tallers i música de cambra.
 
Jordi Estartús: Professor de trombó i tallers. Responsable del Grup de vent II de Nivell Elemental.
 
Meritxell Mallol: Professora de cant.
 
Pau Oliver: Professor de bateria, percussió i tallers. Responsable de la Big Band. Aula oberta, Projecte Som Música.
 
Agustí Pedrico: Professor de contrabaix i tallers. Responsable de l'orquestra.
 
Josep Pineda: Professor de trompeta i tallers. Responsable de la Big Band.
 
Elisa Planagumà: Professora de flauta travessera i piano.
 
David Plans: Professor de clarinet, saxo, tallers i música de cambra. Responsable del Grup de vent de Nivell Mitjà.
 
Albert Prat: Professor de llenguatge musical, coral i piano.