ATENCIÓ ALUMNES NOUS PEL CURS 2022 - 2023

Període de preinscripció: 9 al 27 de maig

Per fer la preinscripció pel curs 2022-2023 cal omplir el formulari d'inscripció telemàtica i, si voleu que us informem personalment, demanar cita prèvia trucant al tel. 972 270 044.

 Per fer la inscripció en línia cal accedir al següent enllaç: INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA


Horaris de Matriculació pel Curs 2022 - 2023

Alumnes actuals

(Llistes amb els horaris de matriculació)

Alumnes nova incorporació

(Pròximament)

La formalització de la matrícula es pot fer presencialment o telefònicament.
Si opteu per fer-ho telefònicament cal que ens ho comuniqueu prèviament.

Preinscripcions a l'Escola Municipal de Música d'Olot

L’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge obre el període de preinscripcions per al curs 2022-2023 per a l’alumnat de nova incorporació al centre. 

Període de preinscripcions: del 9 al 27 de maig

Cartell preinscripcions curs 2022-2023De cara al proper curs, l’Escola Municipal de Música d’Olot ofereix la possibilitat d’iniciar-se, millorar o professionalitzar-se en el món musical a partir de 3 anys i fins adults, independentment del seu nivell inicial. Des de la potenciació de la sensibilització musical, passant per l’aprenentatge llenguatge musical, el cant coral o aprendre a tocar un instrument; els alumnes poden escollir entre 15 especialitats diferents i aprendre coneixements musicals individualment o en grup.

En aquest àmbit, l’Escola compta amb diversos conjunts instrumentals i corals que permeten difondre els beneficis de la música grupal.

L’Escola Municipal de Música -que compta actualment amb 300 alumnes – disposa de la plataforma educativa Aulavirtualmusica, ha estat una eina que s’ha mostrat indispensable per poder mantenir la formació dels estudiants de música del centre a distància i de forma telemàtica; durant el confinament i mesures de distanciament social per la pandèmia COVID-19. En detall, la plataforma és una eina pedagògica innovadora pel seu suport digital i interactiu, que permet aprendre el llenguatge musical de forma molt més eficaç i amena.

Per formalitzar la preinscripció és necessari sol·licitar cita prèvia al 972 27 00 44 de dilluns a divendres de 15 a 21 h. També podeu consultar més informació a través del seu web www.escolademusica.olot.cat.

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar