Protecció de dades
escolademusica.olot.cat 

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les seves dades personals facilitades a través d’aquesta web seran tractades conforme a la Llei 15/1999 i la normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer el responsable del qual és l’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D’OLOT on el seu tractament té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Amb l’ús del formulari de contacte o enviament de correu electrònic, l’usuari accepta de forma expressa el tractament de les dates en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dirigint-se per escrit a: ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D'OLOT Av. Anselm clavé, 7 - 17800 OLOT o per correu electrònic a escolamusica[a]olot.cat adjuntant en tots els casos la fotocòpia del seu DNI.

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar