Tota la informació del Gwido disponible al teu dispositiu mòbil :

Preinscripcions pel curs 2024-2025

Alumnes nous:

  • Període: del 13 de maig al 31 de maig.
  • Enllaç a Preinscripció
  • Podeu sol·licitar cita prèvia per obtenir informació personalitzada trucant al 972 27 00 44 (de 15.00 a 20.30).

ATENCIÓ: Les noves preinscripcions realitzades fora de termini (a partir de l'1 de juny) es prioritzaran per ordre d’arribada sense tenir en compte les puntuacions dels barems.

Alumnes actuals (Reserva de plaça):

  • Període: del 8 d'abril al 10 de maig.
  • Reserva de plaça des del vostre compte de la Intranet Gwido 

Normativa de matriculació (alumnes nous i actuals): Enllaç a normativa

Preinscripcions a l'Escola Municipal de Música d'Olot

L’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge obre el període de preinscripcions per al curs 2022-2023 per a l’alumnat de nova incorporació al centre. 

Període de preinscripcions: del 9 al 27 de maig

Cartell preinscripcions curs 2022-2023De cara al proper curs, l’Escola Municipal de Música d’Olot ofereix la possibilitat d’iniciar-se, millorar o professionalitzar-se en el món musical a partir de 3 anys i fins adults, independentment del seu nivell inicial. Des de la potenciació de la sensibilització musical, passant per l’aprenentatge llenguatge musical, el cant coral o aprendre a tocar un instrument; els alumnes poden escollir entre 15 especialitats diferents i aprendre coneixements musicals individualment o en grup.

En aquest àmbit, l’Escola compta amb diversos conjunts instrumentals i corals que permeten difondre els beneficis de la música grupal.

L’Escola Municipal de Música -que compta actualment amb 300 alumnes – disposa de la plataforma educativa Aulavirtualmusica, ha estat una eina que s’ha mostrat indispensable per poder mantenir la formació dels estudiants de música del centre a distància i de forma telemàtica; durant el confinament i mesures de distanciament social per la pandèmia COVID-19. En detall, la plataforma és una eina pedagògica innovadora pel seu suport digital i interactiu, que permet aprendre el llenguatge musical de forma molt més eficaç i amena.

Per formalitzar la preinscripció és necessari sol·licitar cita prèvia al 972 27 00 44 de dilluns a divendres de 15 a 21 h. També podeu consultar més informació a través del seu web www.escolademusica.olot.cat.

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar