Tota la informació del Gwido disponible al teu dispositiu mòbil :

Dia internacional del dol perinatal

Commemoració del Dia Internacional per la visibilització de la mort gestacional i perinatal

Un grup de famílies han organitzat un acte de commemoració d’aquesta diada que tindrà lloc aquest dissabte 15 d’octubre a les 17h al cementiri d’Olot.

Cada 15 d'octubre es commemora el Dia Internacional per a la visibilització de la mort gestacional i perinatal. Aquest any Olot se suma a aquesta commemoració amb un acte que tindrà lloc aquest dissabte a la tarda al cementiri municipal.

La trobada es realitzarà a l’espai inaugurat l’any passat i que compta amb una obra de l’escultora Anna Manel.la. Es tracta de la zona formada amb un paviment de greda volcànica i un mur de formigó on es pot llegir ‘Som pols d’estrelles’.

Vol ser l’espai de record i suport per a les famílies, acompanyant-los en el dolor de l’experiència viscuda així com per visualitzar una realitat molt sovint invisibilitzada a la societat. Un grup de famílies impulsa aquesta commemoració que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i que consistirà en parlaments i en l’ofrena de flors per part de totes les persones que vulguin participar-hi.

L’Escola Municipal de Música d’Olot prendrà part de l’acte amb la interpretació de diferents peces. Es tracta d'un acte obert a tothom, que inclou la participació dels més petits. Des de l’organització es convida a totes les famílies que portin una ofrena floral. L’objectiu és visibilitzar la pèrdua i acompanyar les famílies per tal que no se sentin soles i acompanyar-les en tot el que necessitin durant aquest període de dol

Algunes fotografies de l'acte...

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar