Tota la informació del Gwido disponible al teu dispositiu mòbil :

Horaris de Matriculació pel Curs 2024 - 2025

Alumnes actuals

(Data prevista de publicació: 4/06/2024)

Alumnes nova incorporació

(Data prevista de publicació: 4/06/2024)

La formalització de la matrícula es pot fer presencialment o telefònicament.
Si opteu per fer-ho telefònicament cal que ens ho comuniqueu prèviament.

Documentació necessària per alumnes nous: Fotocòpia del DNI de l'alumne i dels pares. | Fotocòpia de la targeta sanitària de l'alumne. | Ordre de domiciliació bancària. | Fotocòpia de la targeta de família nombrosa o monoparental, si és el cas.

Preinscripcions de setembre pel curs 2024-2025

  • Període: A partir de l'1 de juliol ja es pot fer la preinscripció telemàtica
  • Enllaç a Preinscripció
  • A partir de l'1 de setembre podeu sol·licitar cita prèvia per obtenir informació personalitzada i formalitzar la matrícula trucant al 972 27 00 44 (de 15.00 a 20.30).


Dia internacional del dol perinatal

Commemoració del Dia Internacional per la visibilització de la mort gestacional i perinatal

Un grup de famílies han organitzat un acte de commemoració d’aquesta diada que tindrà lloc aquest dissabte 15 d’octubre a les 17h al cementiri d’Olot.

Cada 15 d'octubre es commemora el Dia Internacional per a la visibilització de la mort gestacional i perinatal. Aquest any Olot se suma a aquesta commemoració amb un acte que tindrà lloc aquest dissabte a la tarda al cementiri municipal.

La trobada es realitzarà a l’espai inaugurat l’any passat i que compta amb una obra de l’escultora Anna Manel.la. Es tracta de la zona formada amb un paviment de greda volcànica i un mur de formigó on es pot llegir ‘Som pols d’estrelles’.

Vol ser l’espai de record i suport per a les famílies, acompanyant-los en el dolor de l’experiència viscuda així com per visualitzar una realitat molt sovint invisibilitzada a la societat. Un grup de famílies impulsa aquesta commemoració que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot i que consistirà en parlaments i en l’ofrena de flors per part de totes les persones que vulguin participar-hi.

L’Escola Municipal de Música d’Olot prendrà part de l’acte amb la interpretació de diferents peces. Es tracta d'un acte obert a tothom, que inclou la participació dels més petits. Des de l’organització es convida a totes les famílies que portin una ofrena floral. L’objectiu és visibilitzar la pèrdua i acompanyar les famílies per tal que no se sentin soles i acompanyar-les en tot el que necessitin durant aquest període de dol

Algunes fotografies de l'acte...

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar