Tota la informació del Gwido disponible al teu dispositiu mòbil :

Preinscripcions de setembre pel curs 2024-2025

  • Període: A partir de l'1 de juliol ja es pot fer la preinscripció telemàtica
  • Enllaç a Preinscripció
  • A partir de l'1 de setembre podeu sol·licitar cita prèvia per obtenir informació personalitzada i formalitzar la matrícula trucant al 972 27 00 44 (de 15.00 a 20.30).


Els Ministrers a Tarragona


El passat diumenge 24 de setembre els Ministrers de l'Escola de Música van participar a la Trobada de Bandes de Cornamusa de Tarragona en el marc de les Festes de Santa Tecla. La trobada va comptar amb un total de 10 bandes vingudes de Galícia, Portugal, Astúries, Aragó i Catalunya.
Els actes van començar amb una recepció oficial a l'Ajuntament de Tarragona i seguidament es va fer una cercavila des de la plaça de la Font a la Rambla Nova, on es va oferir un concert. El públic assistent va poder escoltar diferents tipus de cornamusa: el sac de gemecs, la gaita de boto, la gaita gallega i l'asturiana, que van interpretar el repertori tradicional de cada regió.
Al migdia es va fer un dinar de germanor al Santuari de Loreto organitzat per Sons de la Cossetània, la colla amfitriona, i a la tarda es va fer una cercavila fins a la plaça de la catedral on es tornà a oferir un concert.
La trobada va ser una experiència molt intensa i motivadora pels alumnes de l'Escola Muncipal de Música, que van tornar a Olot amb moltes ganes de seguir tocant i millorant el grup de Ministrers.

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar