Tota la informació del Gwido disponible al teu dispositiu mòbil :

Preinscripcions pel curs 2023-2024

Alumnes nous:

  • Període: del 15 de maig al 31 de maig.
  • Enllaç a Preinscripció
  • Podeu sol·licitar cita prèvia per obtenir informació personalitzada trucant al 972 27 00 44 (de 15.00 a 20.30).

ATENCIÓ: Les noves preinscripcions realitzades fora de termini (a partir de l'1 de juny) es prioritzaran per ordre d’arribada sense tenir en compte les puntuacions dels barems.

Alumnes actuals (Reserva de plaça):

  • Període: de l'11 d'abril al 12 de maig.
  • Reserva de plaça des del vostre compte de la Intranet Gwido 

Normativa de matriculació (alumnes nous i actuals): Enllaç a normativa

Horaris de Matriculació pel Curs 2023 - 2024

Alumnes actuals

(Data prevista de publicació: 19/05/2023)

Alumnes nova incorporació

(Data prevista de publicació: 02/06/2023)

La formalització de la matrícula es pot fer presencialment o telefònicament.
Si opteu per fer-ho telefònicament cal que ens ho comuniqueu prèviament.

Documentació necessària per alumnes nous: Fotocòpia del DNI de l'alumne i dels pares. | Fotocòpia de la targeta sanitària de l'alumne. | Ordre de domiciliació bancària.

Nou recurs educatiu aplicat al llenguatge musical

La pandèmia del coronavirus COVID-19 ha afectat a tots els àmbits i sectors. En el cas de les escoles de música com l’Escola Municipal de Música d’Olot va suposar que s’haguessin de trobar maneres de treballar diferents per poder donar resposta a les necessitats detectades pels estudiants i que, alhora, calia continuar donant classes aportant els coneixements de la millor manera possible complint amb totes les mesures i protocols sanitaris i de seguretat per evitar contagis.

D’aquí que, després de la primera onada de la pandèmia i preveient les possibles realitats i situacions que podien produir-se passat l’estiu, la nova direcció de l’EMMO va començar a buscar opcions per oferir les classes, sessions i formacions amb la màxima agilitat, facilitat i normalitat. D’aquesta manera, es va buscar una fórmula que pogués solucionar les diferents modalitats de classes que s’ofereixen des del centre– tant presencial com telemàtica així com lectives o pràctiques –i en els formats necessaris; tant en el cas de confinament total com parcial tant de l’alumnat com dels professors.

D’aquesta manera, des del passat mes de setembre l’EMMO treballa a través de la plataforma educativa Aulavirtualmusica. Aquesta eina innovadora dona l’oportunitat d’aplicar les noves tecnologies a l’ensenyament musical, oferint la possibilitat d’ensenyar el món de la música d’una manera més visual, pràctica i lúdica que fa molt més assequible el llenguatge musical, tant des de la classe presencial a l’aula a través de pantalles de televisió i ordinadors així com oferint la possibilitat de continuar les sessions de forma telemàtica o híbrida presencial-telemàtica.

Així, tots els alumnes han pogut seguir cursant els seus estudis de música; compaginant llibres i ordinadors, tauletes o mòbils, en qualsevol moment i des de qualsevol espai; fins i tot connectant-se en línia des de casa per seguir la classe, en els casos necessaris. Avui dia, l’Escola Municipal de Música d’Olot és l’única escola municipal de música de les comarques gironines que treballa i funciona amb aquest innovador sistema d’ensenyament musical.

Des del principi, l’Ajuntament d’Olot a través de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut ha donat suport a aquesta iniciativa aportant tot el material i elements necessaris perquè es pogués dur a terme, adequant la xarxa informàtica de l’escola i adquirit les pantalles necessàries perquè les aules estiguessin adaptades a les noves necessitats tecnològiques.

Olot, desembre de 2020

 

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar