Tota la informació del Gwido disponible al teu dispositiu mòbil :

Horaris de Matriculació pel Curs 2024 - 2025

Alumnes actuals

(Data prevista de publicació: 4/06/2024)

Alumnes nova incorporació

(Data prevista de publicació: 4/06/2024)

La formalització de la matrícula es pot fer presencialment o telefònicament.
Si opteu per fer-ho telefònicament cal que ens ho comuniqueu prèviament.

Documentació necessària per alumnes nous: Fotocòpia del DNI de l'alumne i dels pares. | Fotocòpia de la targeta sanitària de l'alumne. | Ordre de domiciliació bancària. | Fotocòpia de la targeta de família nombrosa o monoparental, si és el cas.

Preinscripcions de setembre pel curs 2024-2025

  • Període: A partir de l'1 de juliol ja es pot fer la preinscripció telemàtica
  • Enllaç a Preinscripció
  • A partir de l'1 de setembre podeu sol·licitar cita prèvia per obtenir informació personalitzada i formalitzar la matrícula trucant al 972 27 00 44 (de 15.00 a 20.30).


Retorn progressiu a la presencialitat

Aquesta primera setmana de març reprenen la seva activitat presencial, encara que amb algunes petites modificacions, els alumnes dels següents plans d'estudis i/o assignatures:

- Tots els grups de Música per infants (alumnes de 3 anys d'edat). Els grups més nombrosos es divideixen i fan classe quinzenalment.

- Tots els grups de Sensibilització (alumnes de 4 i 5 anys d'edat).

- Tots els grups d'Iniciació (alumnes de 6 i 7 anys d'edat), tant de les assignatures de llenguatge musical, tallers com d'instrument, en el cas dels alumnes de 2n. d'iniciació. Els alumnes d'aquest pla només hauran d'assistir un dia a la setmana pel que fa a les assignatures de llenguatge i tallers. Pels alumnes de 2n. l'horari d'instrument continua sent el de sempre.

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar