Tota la informació del Gwido disponible al teu dispositiu mòbil :

Matrícules de setembre

Publicat el Dimecres, 14 Juny 2023 Escrit per EMMO

Preinscripcions en línia per les matrícules de setembre

A partir del dia 1 de juliol s'obriran les preinscripcions en línia per les matriculacions del mes de setembre. Podeu tramitar la preinscripció entrant al següent enllaç:

PREINSCRIPCIONS DE SETEMBRE

Una vegada hàgiu fet la preinscripció, a partir del dia 1 de setembre, ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos dia i hora per informar-vos de l'oferta formativa que més s'adeqüi a les vostres necessitats i fer la matrícula.

Podeu obtenir més informació de tota l'oferta formativa, preus, etc... que oferim, anant al menú "L'ESCOLA" i al menú "MATRICULA'T"

Inici de curs

Publicat el Divendres, 01 Setembre 2023 Escrit per EMMO
Les classes començaran el dimarts dia 12 de setembre per a totes les assignatures, excepte Música P3 i assignatures d'aula oberta, que començaran a l'octubre.

Final de curs

Publicat el Dissabte, 10 Juny 2023 Escrit per EMMO

Audicions de final de curs

Durant els dies 13, 14 i 15 de juny es portaran a terme les audicions de final de curs. Aquestes audicions es faran a diferents emplaçaments. Consulteu al vostre professor per saber el dia, l'hora i l'emplaçament de l'audició dels vostres fills.

Durant aquests dies no es faran classes.

Festa de final de curs

El dijous dia 22 tindrà lloc la festa de final de curs de l'escola. Com és tradicional es farà als jardins de l'escola on alguns alumnes ens oferiran petites actuacions musicals. Així mateix, l'AFA de l'escola ens oferirà un berenar.

Preinscripcions alumnes nous

Publicat el Dimecres, 03 Maig 2023 Escrit per EMMO

PREINSCRIPCIONS CURS 2023 - 2024

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA D'OLOT


Comencen les preinscripcions de l'alumnat de nova incorporació a l'Escola Municipal de Música d'Olot - Del 15 al 31 de maig.

Llegeix més...

XIX Flautada 2023

Publicat el Divendres, 31 Març 2023 Escrit per EMMO

El passat dissabte 18 de març els alumnes de flauta de l'escola van participar en la XIX Flautada de les comarques gironines, que es va celebrar al Teatre Jardí de Figueres.

Llegeix més...

Recitals de primavera

Publicat el Dilluns, 27 Març 2023 Escrit per EMMO

Els dies 28, 29 i 30 de març tindran lloc els recitals de primavera on els alumnes de l'escola podran interpretar algunes de les peces que han treballat durant aquest segon trimestre de curs.

Recordem també que el divendres 31 de març hi haurà dos concerts de grups instrumentals i corals, així com l'assaig obert dirigit als alumnes de Música P5 i les seves famílies, que en aquesta ocasió podran veure una de les nostres formacions d'instruments de vent.

Concert a l'EMMO

Publicat el Dimecres, 15 Febrer 2023 Escrit per EMMO

Concert de l'EMMO

Ahir, al nostre auditori "Pare Antoni Soler" a les 19.30 de la tarda, va tenir lloc una nova edició dels Concerts de l'EMMO.

Llegeix més...

Aquest lloc web utilitza galetes per a millorar l'experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
Més informació Acceptar Rebutjar